Bel naar 0575 491836 of app naar of 0622658469

Nieuwbouw winkel, centraal magazijn en werkplaats.

Delta Chesterfield Epse/Deventer is op de huidige locatie aan de provinciale weg N348 Deventer – Zutphen uit zijn jasje gegroeid.
De werkplaats zit wat ruimte betreft  aan de top van zijn capaciteit terwijl ons externe centrale magazijn in Deventer ook te klein is geworden om efficiënt te kunnen werken.
Op ca 300 meter van ons huidige pand en aan dezelfde  N348, vrijwel aan de snelweg A1 hebben wij een 1,5 hectare groot terrein aangekocht. Voor wie hier bekend is, hier stond voorheen wegrestaurant “De Smid” dat nu is gesloopt.
Hier willen wij een nieuwe winkel van ca 2000 m2 bouwen waar de ultieme chesterfield beleving gerealiseerd kan worden.
Hier komt ook de werkplaats en het centrale magazijn waarmee wordt gestart.
Als fase 2 wordt dan de winkel gebouwd. Zo komt alles onder 1 dak voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Door duurzaam te bouwen en duurzaam te kunnen werken dragen wij zo ons steentje bij.

Delta Chesterfield is in Nederland een van de weinige bedrijven die op ambachtelijke wijze vrijwel elke reparatie, renovatie of schadeherstel aan een goede chesterfield kan uitvoeren, ook al zijn deze geen eigen merk of niet door Delta Chesterfield geleverd. Dit resulteert in een steeds toenemend aantal reparaties, schadeherstel etc. waardoor uitbreiding noodzakelijk wordt.
Doordat gebruikte chesterfields bij ons na een grondige renovatie een 2e leven krijgen is het daardoor een heel duurzaam product dat bij normaal gebruik een zeer lange levensduur heeft.

Wij verheugen ons op deze nieuwbouw en zullen je via de site op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.