Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

Schapenleren collectie

kan ook vaak in rund leer uitgevoerd worden

Schapenleren meubelen zijn geen chesterfields maar kunnen wel perfect worden gecombineerd met onze chesterfields. Delta Chesterfield heeft een grote keuze kuipjes, hoge en lage stoelen, poefjes en banken. Al deze modellen kunnen ook volledig worden aangepast aan je persoonlijke wensen zodat een optimaal zitcomfort kan worden gerealiseerd. Deze collectie schapenleder staat wat kwaliteit betreft op eenzame hoogte en worden met ongekend vakmanschap gemaakt waardoor de meubelen een zeer lange levensduur hebben. Alle modellen kunnen ook worden uitgevoerd in stof of andere leersoorten zodat je eindeloos kunt combineren.

Gemaakt van hoogwaardig schapenleer

Ook in rundleer mogelijk of stof

Uitvoering naar keuze

Bezorging door eigen deskundige medewerkers

Gratis flesje onderhoud

MAILBELAPP

Heb je een chesterfield bank of stoel gekocht en wil je er een schapenleren club of fauteuil in dezelfde leersoort bij hebben als je chesterfield? Dan kan! Wij zorgen dat de hele order wordt uitgevoerd in hetzelfde leder, met dezelfde siernagels etc. voor een optimaal resultaat.

Wil je een eigen stof op je meubel hebben? Dat kan. Wij geven je het aantal meters die je nodig hebt en bij ons aanlevert en wij zorgen ervoor dat je je ultieme droombank of fauteuil krijgt.

Leverbaar in veel warme kleuren schapenleer, rundleder of stof

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen in Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben wij de grootste collectie Engelse chesterfields. Wij staan voor absolute topkwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie, zowel voor nieuwe traditionele Engelse chesterfields, eigentijdse chesterfields als prachtige gebruikt occasions. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield. Als allround chesterfield specialist hebben wij de expertise in huis om elk chesterfield meubel naar wens aan te passen.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Grootste collectie van Nederland
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Eigen werkplaats voor renovatie en reparatie
  • Ervaring met leveringen door Nederland en geheel België

Bezoek ons in Epse/Deventer, Eindhoven, Akkrum of Assendelft.