Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

Bureaustoelen

Stijlvol werken of studeren.

Er is veel keuze in onze collectie luxe bureautoelen. Niet alleen in grootte maar ook in leersoort en kleur. Daarnaast kun je kiezen uit een gladde of geknoopte zitting. Ook zijn er verschillende opties in de kleur van het hout. Alle bureaustoelen zijn voorzien van een gaslift voor de hoogteverstelling en een kantelmechanisme dat je desgewenst ook kunt blokkeren. Standaard worden de bureaustoelen op wieltjes geleverd, maar je kunt ook kiezen voor een doppoot zodat de stoel niet kan rollen.

 

De getoonde bureau’s zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar.

De voordelen

Gemaakt van hoogwaardig rundleer

Uitvoering naar keuze

In hoogte verstelbaar

Bezorging door eigen deskundige medewerkers

Gratis flesje onderhoudsmiddel

MAIL, BEL OF APP

Een kleine greep uit de vele leersoorten en kleuren

OOK LEVERBAAR ALS STANDCHAIR OF CHESTERFIELD EETKAMERSTOEL

Enkele modellen zijn ook leverbaar als “standchair”. Dan wordt de draaibase basis vervangen door 4 poten. De opties zijn hetzelfde als bij de bureaustoelen. Het model Gainsborough wordt veel verkocht als eetkamerstel, met of zonder arm, met gladde op geknoopte zit.

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen dat al meer dan 25 jaar de grootste collectie chesterfields verkoopt. Traditionele premium chesterfields, prachtige vintage occasions maar ook een verrassende collectie meer eigentijdse chesterfields. Alles van zeer hoge kwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield.Delta Chesterfield heeft alle specifieke kennis in huis over chesterfield meubelen die elders veelal ontbreekt en daarom is Delta Chesterfield, de meest allround chesterfield specialist.