Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

meer dan

25

jaar

DE GROOTSTE CHESTERFIELD SPECIALIST

Eigentijds zitcomfort

Vind je een traditionele Engelse chesterfield te netjes of niet nonchalant genoeg? Wil je wel een nonchalante of vintage uitstraling maar géén tweedehands chesterfield? Onze serie eigentijdse chesterfields hebben wel het karakteristieke uiterlijk maar met een zacht eigentijds zitcomfort dat heel gewild is. Speciaal voor deze modellen zijn veel nieuwe vintage leersoorten met een matte afwerking beschikbaar in actuele kleuren. Kies je toch voor traditioneel leder of maatwerk? Het kan allemaal. Wij hebben altijd een aantal modellen op voorraad voor directe levering.

Door de ruime keuze en uitstekende verhouding prijs/kwaliteit slaag je bijna altijd bij Delta Chesterfield.

Premium chesterfields

Momenteel worden premium chesterfields meer en meer gecombineerd met moderne en eigenzinnige meubelen om tegenstellingen te creëren hetgeen tot geweldige resultaten leidt in je interieur, spannend origineel maar bovenal super comfortabel. Namaakchesterfields uit bv Thailand e.d. komen vaak als bulk binnen en kunnen niet worden aangepast naar persoonlijke wensen, het is zoals het is in tegenstelling tot onze originele chesterfields. Als je bewust voor een goedkoper en kwalitatief minder product (Polyetherkwaliteit) kiest is dit prima. Echter in de praktijk merken wij te vaak dat zo’n product in het gebruik enorm tegenvalt(Snel teruglopen zitcomfort) en dit wil inruilen bij de aanschaf van een chesterfield van goede kwaliteit. Delta ruilt deze kwaliteit perse niet in waarna deze vaak op internet te koop worden aangeboden. Heb je hierover nog vragen bel etc

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen in Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben wij de grootste collectie Engelse chesterfields. Wij staan voor absolute topkwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie, zowel voor nieuwe traditionele Engelse chesterfields, eigentijdse chesterfields als prachtige gebruikt occasions. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield. Als allround chesterfield specialist hebben wij de expertise in huis om elk chesterfield meubel naar wens aan te passen.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Grootste collectie van Nederland
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Eigen werkplaats voor renovatie en reparatie
  • Ervaring met leveringen door Nederland en geheel België

Bezoek ons in Epse/Deventer, Eindhoven, Akkrum of Assendelft.