Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

meer dan

25

jaar

Chesterfield model Mathew

Traditioneel

Kies je voor een traditionele Engelse Chesterfield dan kies je voor een duurzaam meubel met een lange levensduur. Nadat je uitgebreid op alle modellen hebt proef gezeten en hebt bepaald welk zitcomfort je wilt hebben, kies je uit hoe je het uiterlijk van je chesterfield gaat samenstellen. Dit bepaal je ook weer grotendeels zelf, zoals:

 • Welk soort en kleur leder
 • Onderaan geknoopt of glad
 • Welke afmeting/breedte
 • En nog veel meer
 • Nagels of juist een bies
 • Strakke of nonchalante kussens
 • Aantal zitkussens

 

Er is dus veel mogelijk. Dit verklaart ook dat door deze customizing 2 dezelfde modellen een heel verschillend uiterlijk of zitcomfort hebben. Ons deskundige verkoopteam helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Chesterfields houden altijd een aantrekkelijke restwaarde. Wij ruilen in maar kopen ook los in en rekenen dit contant af.

Door de grote keuzes en uitstekende verhouding prijs/kwaliteit slaag je vrijwel altijd bij Delta Chesterfield.

Over traditionele Engelse chesterfields

Onze grote collectie traditionele premium kwaliteits chesterfields kunnen worden geleverd in een oneindig aantal kleuren en soorten leder. Er is keuze uit verschillende soorten zithoogtes, hardheid van de zitkussens en vele soorten uitvoeringen zoals bv een gladde of geknoopte onderzijde, wel of geen nagels etc. Ook kan de breedte worden aangepast, van een extra brede fauteuil t/m een 16 zits bank van 7 mtr breed. Vrijwel alles kan. Dit maakt chesterfield tot een uniek product terwijl de prijs niet hoger ligt dan een ‘gewone’  leren bank van goede kwaliteit.

Engelse chesterfields

Momenteel worden Engelse premium chesterfields veel gecombineerd met moderne meubelen om leuke tegenstellingen te creëren hetgeen tot geweldige resultaten leidt in je interieur, spannend origineel maar bovenal super comfortabel.
Namaak chesterfields uit bv Azië  komen meestal als bulk binnen en kunnen niet worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Ook loopt door een matige kwaliteit het zitcomfort vaak snel terug.
Koop daarom bij Delta Chesterfield een nieuwe of gebruikte chesterfield van goede kwaliteit, scherp geprijsd en helemaal naar jouw wensen voor vele jaren onbezorgd zit-plezier.

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen in Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben wij de grootste collectie Engelse chesterfields. Wij staan voor absolute topkwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie, zowel voor nieuwe traditionele Engelse chesterfields, eigentijdse chesterfields als prachtige gebruikt occasions. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield. Als allround chesterfield specialist hebben wij de expertise in huis om elk chesterfield meubel naar wens aan te passen.

 • Kwaliteitsgarantie
 • Grootste collectie van Nederland
 • Veel uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats voor renovatie en reparatie
 • Ervaring met leveringen door Nederland en geheel België

Bezoek ons in Epse/Deventer, Eindhoven, Akkrum of Assendelft.