Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

Specials

Deze traditioneel Engelse Chesterfields zijn door diverse klanten op verzoek gemaakt. Een comfortabele zit staat voorop, maar het uiterlijk kan naar klant of functie aangepast worden. Zo hebben we voor hotels extra lange banken laten maken in Engeland. Uitdagende kleuren, zoals voor Griekenland in het roze of in een paarse huisstijl voor een IT bedrijf. De klant kan met heel veel wensen bij ons terecht.
Alle specials zijn op bestelling. Geheel naar uw smaak en wensen worden ze samen gesteld. Wij informeren u graag verder over de originele Chesterfield mogelijkheden in elk van onze vier vestigingen.

De voordelen

Traditionele Engelse Chesterfield

Maatwerk in afmeting, kleur en zitcomfort

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Gratis bezorging door eigen deskundige medewerkers

Gratis leeronderhoud meegeleverd

Goede adviezen om de juiste keuzes te maken

10 jaar garantie op frame en constructie

MAILBELAPP

Een kleine greep uit de vele leersoorten en kleuren.

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen in Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben wij de grootste collectie Engelse chesterfields. Wij staan voor absolute topkwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie, zowel voor nieuwe traditionele Engelse chesterfields, eigentijdse chesterfields als prachtige gebruikt occasions. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield. Als allround chesterfield specialist hebben wij de expertise in huis om elk chesterfield meubel naar wens aan te passen.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Grootste collectie van Nederland
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Eigen werkplaats voor renovatie en reparatie
  • Ervaring met leveringen door Nederland en geheel België

Bezoek ons in Epse/Deventer, Eindhoven, Akkrum of Assendelft.