Bel naar 0575 491836 of app naar of 0622658469

Kussen
reparatie

Kussen reparatie

Kussen tops vervangen van je chesterfield bank of fauteuil is één van onze specialiteiten.

Hoe werkt het?
Wij verwijderen de slechte of kapotte bovenkant van het zitkussen. Er wordt een nieuwe top + bies in de juiste kleur gesneden en in het kussen geplaatst. Daarna wordt de bestaande voorkant van het kussen licht bijgekleurd en de nieuwe top uitgepoetst (bij handwish of antiek leder) zodat er weer een gelijk geheel ontstaat. Tot slot wordt er een extra beschermlaag aangebracht (soort laklaag).
Veelvuldig herstellen wij kussens die elders keurig zijn gestoffeerd, maar niet in het juiste chesterfield leder of de juiste specifieke chesterfield kleur.

Wij hebben het complete kussen nodig, dus hoes + interieur.
Vrijwel alle kleuren handwish (gevlamde)leder hebben wij op voorraad. Wij hebben ca 1,5 week nodig om de reparatie uit te voeren. Incidenteel moeten afwijkende kleuren of soorten leder in Engeland worden besteld. Pas als het leder voorradig is willen we graag je kussens hebben. De reparatie gebeurt in onze eigen werkplaats in Epse/Deventer.
Breng je de kussens in een van onze 4 winkels dan kun je bij een van onze vele occasions zien hoe een nieuw geplaatste top eruit ziet. Er kan altijd een klein kleur of structuur verschil zichtbaar zijn.
Kussens kunnen ook per post (track en trace) verzonden worden.
Bij brengen/halen van de kussens kun je zonder kosten leenkussens krijgen gedurende de reparatie.

Wat kost het?
In alle kleuren handwish leder kost een normaal zitkussen van ca 50 x 55 cm € 205,– incl btw
Voor een groot kussen van ca 75 x 55 cm (bv 2,5 zits of 3 zits met 2 kussens) € 250,– incl btw
Voor andere leersoorten geldt een meerprijs van 10%
Moet er een speciale kleur leer worden aangemaakt dan krijg je vooraf vrijblijvend een prijsopgave.
Voor afwijkende maten krijg je vrijblijvend prijsopgave.

Wil je vrijblijvend weten of je kussen kan worden gerepareerd mail je foto’s van de gewenste reparatie of renovatie naar service@chesterfield.nl  of app naar 0622658469 . en wij geven prijs en informatie aan je door.

Met een nieuwe top kun je weer vele jaren vooruit en is dit een zinvolle en duurzame manier om de levensduur van je chesterfield aanzienlijk te verlengen.

   

Links 2 grote zitkussens uit een 2,5 zits of 3 zits met 2 grote kussens en 2 kleine kussens uit een gewone 2 zits en rechts 2 kleine zitkussens uit een 2 zits ná reparatie.

De enige chesterfield werkplaats van Nederland

Uniek in Nederland