Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

meer dan

25

jaar

DE GROOTSTE CHESTERFIELD SPECIALIST

Eigentijds

Meest jongere mensen vinden een traditionele chesterfield soms te netjes en willen chillen of loungen. Speciaal voor deze doelgroep heeft Delta Chesterfield een ander soort chesterfield ontwikkeld welke buitengewoon succesvol is. Losser gestoffeerd, een diepere zit, een wat hogere en vooral zachtere rug, zachte nonchalante kussens en veel prachtige vintage leersoorten die wat matter zijn dan de standaard leersoorten. Kortom minder netjes maar wel heel comfortabel. Deze chesterfields zijn ingedeeld in 2 groepen:
1 Modellen welke in eigen beheer in grotere series worden geproduceerd in slechts een enkele uitvoering om zo tot een heel aantrekkelijke prijs te kunnen komen. Deze modellen zijn vrijwel altijd op voorraad en zijn daarom direct leverbaar.
2 De Engelse uitvoering van deze modellen. Deze hebben 1001 opties en kunnen als maatwerk worden geleverd in elke maat, kleur en lengte of uitvoering. Op dit maatwerk is wel een levertijd van ca 5-7 weken afhankelijk van de uitvoering. De Engelse modellen hebben een wat langere garantietermijn maar liggen een fractie hoger in prijs. Er valt dus heel veel te kiezen, maar met een eerlijke maar vooral open en vakkundige begeleiding lukt dit zeker. De kwaliteit van onze eigentijdse chesterfields igt op een zeer hoog niveau en staat garant voor vele jaren zitplezier.

Premium chesterfields

Momenteel worden premium chesterfields meer en meer gecombineerd met moderne en eigenzinnige meubelen om tegenstellingen te creëren hetgeen tot geweldige resultaten leidt in je interieur, spannend origineel maar bovenal super comfortabel. Namaakchesterfields uit bv Thailand e.d. komen vaak als bulk binnen en kunnen niet worden aangepast naar persoonlijke wensen, het is zoals het is in tegenstelling tot onze originele chesterfields. Als je bewust voor een goedkoper en kwalitatief minder product (Polyetherkwaliteit) kiest is dit prima. Echter in de praktijk merken wij te vaak dat zo’n product in het gebruik enorm tegenvalt(Snel teruglopen zitcomfort) en dit wil inruilen bij de aanschaf van een chesterfield van goede kwaliteit. Delta ruilt deze kwaliteit perse niet in waarna deze vaak op internet te koop worden aangeboden. Heb je hierover nog vragen bel etc

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen dat al meer dan 25 jaar de grootste collectie chesterfields verkoopt. Traditionele premium chesterfields, prachtige vintage occasions maar ook een verrassende collectie meer eigentijdse chesterfields. Alles van zeer hoge kwaliteit tegen reele prijzen en met uitstekende garantie. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield.Delta Chesterfield heeft alle specifieke kennis in huis over chesterfield meubelen die elders veelal ontbreekt en daarom is Delta Chesterfield, de meest allround chesterfield specialist.