Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

meer dan

25

jaar

DE GROOTSTE CHESTERFIELD SPECIALIST

Eigentijds

Vind je een traditionele Engelse chesterfield te netjes om in te chillen of te loungen? Delta Chesterfield heeft een serie prachtige eigentijdse chesterfields ontwikkeld die buitengewoon succesvol is.

Kenmerken zijn: Wat losser gestoffeerd, een diepere zit, een wat hogere maar vooral zachtere rug, grote nonchalante zitkussens, en veel nieuwe prachtige vintage leersoorten en kleuren die matter zijn dan de traditionele leersoorten.

Om tot aantrekkelijke scherpe prijzen te kunnen leveren produceert laat Delta Chesterfield deze modellen in serie produceren waardoor veel van deze modellen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Wil je deze modellen toch als maatwerk, en helemaal aangepast aan jouw wensen, in afmeting, uitvoering, kleur, leersoort of wat dan ook dan kan dit allemaal. Doordat wij dit maatwerk in Engeland laten produceren zit hierop wel een levertijd van 5 a 6 weken

 

Door de enorme keuze en de scherpe prijzen slaag je atijd in één van onze 4 winkels of webshop.

Premium chesterfields

Momenteel worden premium chesterfields meer en meer gecombineerd met moderne en eigenzinnige meubelen om tegenstellingen te creëren hetgeen tot geweldige resultaten leidt in je interieur, spannend origineel maar bovenal super comfortabel. Namaakchesterfields uit bv Thailand e.d. komen vaak als bulk binnen en kunnen niet worden aangepast naar persoonlijke wensen, het is zoals het is in tegenstelling tot onze originele chesterfields. Als je bewust voor een goedkoper en kwalitatief minder product (Polyetherkwaliteit) kiest is dit prima. Echter in de praktijk merken wij te vaak dat zo’n product in het gebruik enorm tegenvalt(Snel teruglopen zitcomfort) en dit wil inruilen bij de aanschaf van een chesterfield van goede kwaliteit. Delta ruilt deze kwaliteit perse niet in waarna deze vaak op internet te koop worden aangeboden. Heb je hierover nog vragen bel etc

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen dat al meer dan 25 jaar de grootste collectie chesterfields verkoopt. Traditionele premium chesterfields, prachtige vintage occasions maar ook een verrassende collectie meer eigentijdse chesterfields. Alles van zeer hoge kwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield.Delta Chesterfield heeft alle specifieke kennis in huis over chesterfield meubelen die elders veelal ontbreekt en daarom is Delta Chesterfield, de meest allround chesterfield specialist.