Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

Delta-chesterfield-traditioneel-mathew-3zitsbank-grijs-vooraanzicht-3

meer dan

25

jaar

Chesterfield model Mathew

Traditioneel

Traditionele chesterfield meubelen hebben een zeer lange levensduur. 30 jaar of langer bij intensief gebruik zijn eerder regelmaat dan uitzondering. De wijze van constructie en de manier van stofferen in combinatie het gebruik van zeer hoogwaardige materialen zorgen voor dit resultaat. Doordat Delta Chesterfield alle soorten (deel)reparaties kan uitvoeren of renoveert kan deze levensduur verder worden verlengd waardoor het heel duurzaam product is. Chesterfield meubelen zijn wel met hun tijd meegegaan. Zo wordt geen paardenhaar als vulling meer gebruikt en wordt constructief op een eigentijdse manier gewerkt.

Chesterfields houden altijd een aantrekkelijke restwaarde. Dus wil je na verloop van tijd iets anders, ga je verhuizen en past het niet meer, geen probleem, Delta chesterfield ruilt je chesterfield in of koopt deze van  je.

De zeer lange levensduur heeft wel een nadeel, Delta Chesterfield kan nooit adverteren dat de nieuwe collectie binnen is want de basisvorm is al honderden jaren hetzelfde.

Grote keuze in elke prijsklasse, je slaagt altijd.

Over traditionele chesterfields

Onze grote collectie traditionele premium kwaliteits chesterfields kunnen worden geleverd in een oneindig aantal kleuren en soorten leder. Er is keuze uit verschillende soorten zithoogtes, hardheid van de zitkussens en vele soorten uitvoeringen zoals bv een gladde of geknoopte onderzijde, wel of geen nagels etc. Ook kan de breedte worden aangepast, van een extra brede fauteuil tm een 16 zits bank van 7 mtr breed. Vrijwel alles kan. Dit maakt chesterfield tot een uniek product terwijl de prijs niet hoger ligt dan een ‘normaal’ leren bank van goede kwaliteit.

Premium chesterfields

Momenteel worden premium chesterfields meer en meer gecombineerd met moderne en eigenzinnige meubelen om tegenstellingen te creëren hetgeen tot geweldige resultaten leidt in je interieur, spannend origineel maar bovenal super comfortabel. Namaak chesterfields uit bv Thailand e.d. komen vaak als bulk binnen en kunnen niet worden aangepast naar persoonlijke wensen, het is zoals het is in tegenstelling tot onze originele chesterfields. Als je bewust voor een goedkoper en kwalitatief minder product (Polyether kwaliteit) kiest is dit prima. Echter in de praktijk merken wij te vaak dat zo’n product in het gebruik enorm tegenvalt (snel teruglopend zitcomfort) en dit wil inruilen bij de aanschaf van een chesterfield van goede kwaliteit. Delta ruilt deze kwaliteit perse niet in waarna deze vaak op internet te koop worden aangeboden. Heb je hierover nog vragen bel dan naar een filiaal.

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen dat al meer dan 25 jaar de grootste collectie chesterfields verkoopt. Traditionele premium chesterfields, prachtige vintage occasions maar ook een verrassende collectie meer eigentijdse chesterfields. Alles van zeer hoge kwaliteit tegen reele prijzen en met uitstekende garantie. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield.Delta Chesterfield heeft alle specifieke kennis in huis over chesterfield meubelen die elders veelal ontbreekt en daarom is Delta Chesterfield, de meest allround chesterfield specialist.