Bel naar 0575 491836 of app naar 0622658469

Chaise longues in origineel Chesterfield

Deze traditioneel Engelse Chesterfield chaise longe is voor de echte genieters. Een comfortabele zachte zit en de armleuning optioneel links of rechts aan de zitting om urenlang te loungen met een goed boek of comfortabel achter de TV.
Deze exemplaren zijn door een Belgische klant in Eindhoven besteld waar deze samen in een serre worden geplaatst. Met de luchtige uitstraling en lagere rugleuning een prachtig elegante aanwinst voor uw interieur.
Deze chesterfield zit/ligbank ofwel chaise longe is  enkel op bestelling en geheel naar uw smaak samen te stellen. Wij informeren u graag over de originele Chesterfields in elk van onze vier vestigingen.

De voordelen

Traditionele Engelse Chesterfield

Maatwerk in afmeting, kleur en zitcomfort

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Gratis bezorging door eigen deskundige medewerkers

Gratis leeronderhoud meegeleverd

Goede adviezen om de juiste keuzes te maken

10 jaar garantie op frame en constructie

MAILBELAPP

Een kleine greep uit de vele leersoorten en kleuren.

Over ons en onze winkels

Delta Chesterfield is een familiebedrijf met 4 eigen vestigingen in Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben wij de grootste collectie Engelse chesterfields. Wij staan voor absolute topkwaliteit tegen reële prijzen en met uitstekende garantie, zowel voor nieuwe traditionele Engelse chesterfields, eigentijdse chesterfields als prachtige gebruikt occasions. In eigen werkplaats repareren of renoveren wij vrijwel elke chesterfield. Als allround chesterfield specialist hebben wij de expertise in huis om elk chesterfield meubel naar wens aan te passen.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Grootste collectie van Nederland
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Eigen werkplaats voor renovatie en reparatie
  • Ervaring met leveringen door Nederland en geheel België

Bezoek ons in Epse/Deventer, Eindhoven, Akkrum of Assendelft.